Contact

Ivo van Dinteren

Directeur

ivo@van-binnen.nl
06- 46 43 75 15

Cindy Gronouwe

Organisatorische ‘spin in het web’

info@van-binnen.nl
06- 48 79 27 63

Wil je contact met ons opnemen?

Bezoekadres:
Kruittoren / Parkweg 11 / 6511 BE / Nijmegen
(Routeplanner via Google)

Postadres:
Biezenstraat 35 / 6541 ZN / Nijmegen

Veel gestelde vragen

Ik wil graag persoonlijk groeien, maar met welk programma kan ik het beste beginnen?

Mooi dat je overweegt om de reis van zelfontdekking serieus vorm te gaan geven!

Als je naar boven scrolt op deze pagina kun je met één druk op de knop een gratis en vrijblijvende verkenningssessie met een van ons inplannen. In dat gesprek kijken we dan samen wat voor jou de beste manier is om in te stappen.

Jullie richten je op persoonlijke groei, wat brengt mij dit als professional?

In alles wat je doet – dus ook in je werk – neem je altijd jezelf mee. Jouw normen en waarden, je persoonlijke overtuigingen, je kwaliteit én je schaduwkanten. Het is de kunst al die kanten van jezelf te leren kennen en er beter mee te leren omgaan.

Zo groei je dus niet alleen als mens, maar ook als professional. Je leert bijvoorbeeld om bewuster en krachtiger te communiceren, je toont meer eigenaarschap, of je weet beter wat écht belangrijk voor je is en hoe je dit wilt uitdragen

Bekijk ook eens de testimonials op onze website van de mensen die reeds hebben deelgenomen aan onze programma’s. Of neem zelf de proef op de som :).

Ik heb ervaring met yoga en/of mindfulness, is Voel Jezelf dan nog steeds interessant voor mij?

Het volgen of hebben gevolgd van bijvoorbeeld een mindfulnesstraining of het doen van yoga kan juist een mooie basis zijn van waaruit je jouw eigen lichaam nog beter en subtieler leert kennen en voelen. Ook leer je dit vervolgens bij ons bewuster in te zetten in het contact of de samenwerking met anderen.

Het bijzondere aan dit programma is dat we een integrale aanpak aanbieden waarin we op verschillende manieren en ingangen werken aan je persoonlijke groei. Naast diepgaande ervaringen biedt het programma je ook handvatten en inzichten om je eigen lichaamswijsheid praktisch vorm te geven in je dagelijkse (werk)praktijk.

Kan ik gelijk aan Verbind Jezelf beginnen?

Juist door het volgen van de programma’s Ken Jezelf en Voel Jezelf ontstaat er de nodige groei en ontwikkeling die noodzakelijk zijn om de vruchten te kunnen plukken van het verdiepingsjaar. In principe kan dit dus niet, maar na een intakegesprek kunnen we je hier meer over vertellen.

Mag ik ook in meerdere termijnen betalen?

Voor particulieren is een gespreide betaling van maximaal 3 termijnen mogelijk. Graag verzoeken wij je dit bij de online inschrijving direct kenbaar te maken.

Is de financiële investering als particulier fiscaal aftrekbaar voor de belastingsdienst?

Studiekosten vanaf 2022 niet meer aftrekbaar

Vanaf 1 januari 2022 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar. In plaats van de aftrek studiekosten komt er een subsidieregeling: STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie.

Vanaf 1 maart 2022 kun je het STAP-budget aanvragen bij het UWV. Je leest daarover meer op rijksoverheid.nl.

 Ben je ondernemer of heb je inkomsten uit overig werk?

Als je ondernemer bent of inkomsten uit overig werk hebt, verandert er niets voor jou. Als uw studiekosten zakelijke kosten zijn, kun je ze nog steeds aftrekken van jouw winst.

Kijk voor meer gedetailleerdere informatie op: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken.

Krijg ik een diploma na het volgen van een (of meerdere) programma's?

Helaas, wij reiken geen diploma’s of certificaten van deelname uit. Wij zien het leven zelf als het belangrijkste getuigschrift 🙂

Waar kan ik parkeren bij de Kruittoren?

Je kunt het makkelijkste parkeren bij het parkeerterrein P2 Oude Stad of bij het Joris Ivensplein. Aangezien de Kruittoren tegen het centrum aan ligt, zijn beide locaties betaalde parkeerplekken.

Wat is de minimale groepsgrootte waarmee een programma van start kan?

De ondergrens om een programma door te laten gaan, ligt op zes deelnemers.
Het is nog nooit gebeurd (even afkloppen), maar mocht deze ondergrens onverhoopt een keer niet gehaald worden, dan zullen we in overleg met de ingeschreven deelnemers op zoek gaan naar een passende oplossing.