“Wanneer je in contact bent met jezelf,

ontstaat er ruimte voor groei en ontwikkeling.

Het is de kunst dit contact bewust ‘aan’ te

zetten en daarbij aanwezig te blijven.”

Hoe sta je in de wereld? Hoe maak je contact met jezelf en de mensen om je heen? Laat jij jezelf zien? Iedere dag bepaal jij hoe je de wereld tegemoet treedt.

De waan van de dag is de vijand van ontwikkeling. Bij VanBinnen wijzen wij je de weg naar een bewuster leven.

Ontwikkeling komt vanbinnen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen je in het realiseren van bewustwording, persoonlijke groei en vitaliteit. Je leer jezelf beter begrijpen en voelen en wordt (weer) leider van je eigen leven.

 
 
 

De programma’s

Ken Jezelf is een ervaringsgericht programma waarin het vergroten van zelfkennis en zelfbewustzijn door middel van ‘relationeel leren’ centraal staan. Het is een complementair programma ten aanzien van Voel Jezelf, waarin de groep een belangrijke spiegel en katalysator vormt in het beter leren kennen van jezelf.

Voel Jezelf is een ervaringsgericht programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. Het is een complementair programma ten aanzien van Ken Jezelf, waarbij de relatie met jouw eigen lichaam het ingangspunt vormt om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wie gingen je voor?