“Wanneer je in contact bent met jezelf,

ontstaat er ruimte voor groei en verandering.

Het is de kunst dit contact bewust ‘aan’ te

zetten en daarbij aanwezig te blijven.”

Hoe sta je in de wereld? Laat jij jezelf zien? Hoe maak je contact met jezelf en de mensen om je heen? Iedere dag bepaal jij hoe je de wereld tegemoet treedt.

Het is een hele kunst om ervoor te zorgen dat je op een gezonde manier verantwoordelijkheid blijft nemen voor jouw aandeel in het werk én het leven. Elke keer weer.

Bij VanBinnen helpen we je om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw bewustwording, persoonlijke groei en vitaliteit. Je wordt (weer) leider van je eigen leven en toont eigenaarschap in je werk.

Onze programma’s

Groei laten beklijven, is lastig. Dat gaat niet zomaar. Ons gedrag is een leven lang aan ervaringen en conditioneringen. Het kost tijd, aandacht en discipline om je bewust te worden van jouw ingesleten gedrag, dit vervolgens te veranderen en nieuwe ervaringen op te doen, zodat je gaat zien en voelen dat het ook anders kan dan je oorspronkelijk dacht – of jezelf voorhield. Bewustwording en persoonlijke groei zijn dan ook een doorgaand proces dat nooit klaar is en ook niet klaar hoeft te zijn.

De eigentijdse persoonlijk leiderschapsprogramma’s van VanBinnen creëren al sinds 2011 blijvende meerwaarde voor mensen en organisaties. Ze hebben een integrale en ervaringsgerichte opzet, zijn door de praktijk bewezen effectief en worden gefaciliteerd door een multidisciplinair team van experts en ervaringsdeskundigen.

In Ken Jezelf en Voel Jezelf leg je een stevige basis voor jouw persoonlijke groei. Je ontwikkelt het vermogen de aandacht naar binnen te richten en te ervaren – en te reflecteren op – wat het betekent om jezelf te zijn, in verbinding met anderen en de wereld om je heen. Na het volgen van beide programma’s, bieden we het verdiepingsprogramma Verbind Jezelf aan en daarnaast nog vele andere mogelijkheden om jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei te blijven bewandelen.

Ken Jezelf is een ervaringsgericht programma waarin het vergroten van zelfkennis en zelfbewustzijn door middel van ‘relationeel leren’ centraal staan. Het is een complementair programma ten aanzien van Voel Jezelf, waarin de groep een belangrijke spiegel en katalysator vormt in het beter leren kennen van jezelf.

Voel Jezelf is een ervaringsgericht programma waarin het onderzoeken, waarderen en benutten van de wijsheid van het lichaam centraal staat. Het is een complementair programma ten aanzien van Ken Jezelf, waarbij de relatie met jouw eigen lichaam het ingangspunt vormt om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wie gingen je voor?