Verbind Jezelf is hét verdiepingsjaar waarin de dialoog centraal staat, en verschillende elementen uit de programma’s Voel Jezelf en Ken Jezelf geïntegreerd worden.

Nergens anders dan in de dialoog ligt het vergrootglas zo precies op de dans tussen bij jezelf en de ander zijn. De mate waarin we een gezonde balans hiertussen weten te vinden bepaalt hoe we de relatie met onszelf, de ander en de wereld om ons heen vormgeven.

Wat levert het op?

Nieuwe vormen van verbondenheid en intimiteit ervaren

Subtieler waarnemen en werken met emoties en lichaamssensaties in de communicatie

Handvatten om de relatiekwaliteit en dialoog te versterken

Een verdere integratie van kennis en ervaringen uit eerder gevolgde programma’s

Voor wie is dit bedoeld?

Voor mensen die een stevige basis hebben ontwikkelt in Ken Jezelf en Voel Jezelf. En de behoefte voelen om hun persoonlijke groei verder te verdiepen en te verankeren.

Het programma bestaat uit 5 tweedaagse, afgewisseld met drie individuele coachingsgesprekken, periodieke (online) meditatiesessies en tussenliggende buddyopdrachten.

Hoe werkt het?

Hoe lang duurt het?

Het programma duurt 9 maanden en start één keer in november. Voorafgaand aan de kick-off vindt een uitgebreid individueel intakegesprek plaats. 

Het programma gaat van start bij een minimale deelname van 6 deelnemers.

De programmakosten voor deelname in 2022 bedragen € 3.850 (exclusief 21% BTW en eventuele overnachtingskosten). Voor particulieren is een gespreide betaling mogelijk.

Wat kost het?

Centrale thema’s

Autonomie binnen verbondenheid

Een verdere exploratie van het in verbinding zijn met jezelf en de ander

De groep als een levend systeem

Individu en Groep zijn twee kanten van eenzelfde medaille; ze werken op elkaar in. Door de werking hiervan beter te begrijpen kunnen we ‘het systeem’ op een positieve manier beïnvloeden, waardoor persoonlijke- en groepsontwikkeling hand in hand gaan. De manier waarop we als mens functioneren heeft meer te maken met het systeem waarvan we deel uitmaken dan met individuele karakteristieken.

Integrale Zelfzorg

Integrale zelfzorg als ingang voor een bewust en betekenisvol leven.

Belichaamd Leiderschap

Als lichaam en geest goed op elkaar zijn afgestemd, is er geen twijfel of onrust. Dan zie je de wereld niet door een filter van gedachten, maar is je waarneming helder en direct.

Het team

Michiel Westra
Programmaleider & Coach

Ivo van Dinteren
Programmaleider & Coach

Peter van Biemen
Trainer

Floris Lemmen
Shiatsu therapeut

Sonja Bouwkamp
Psycholoog

Sydney Leijenhorst
Coach & Trainer

Jezelf voelen

Groeien en ontwikkelen doen we altijd samen, nooit alleen. In de relaties met anderen kunnen nieuwe wegen worden ontdekt en ontwikkelstappen worden gezet. Door te leren van elkaars kwaliteiten en verschillen ontwikkel je een nieuwe kijk op zaken. Door te experimenteren met ander gedrag en een andere zienswijze groei jij in jouw persoonlijk leiderschap.

Wie gingen je voor?